Workshops

Recruitment

Solliciteren, jezelf presenteren, we krijgen overal tips aangereikt van hoe we dit ‘het beste’ kunnen doen. Maar hoe kijkt een bedrijf naar jou? Hoe zit het achter de schermen? Lefit biedt jou de kans het recruitment proces te bekijken vanuit het perspectief van een organisatie. Nieuwsgierig geworden? Kom dan op 7 maart naar de workshop recruitment gegeven door Lefit!

Meer informatie over Lefit?

Personal branding

Het is goed je te realiseren dat wanneer je iemand een ijzersterke pitch ziet en hoort geven, daar helemaal niets spontaans aan is. Daar is backstage diepzinnig over nagedacht, mee geëxperimenteerd en geoefend, geoefend, geoefend.

Wil jij voortaan voorbereid zijn op die ene kans om jezelf onvergetelijk en krachtig te presenteren? Kom dan op 7 maart PauwerPitchen bij de workshop van PauwerAcademie.

Meer informatie over PauwerAcademie?

Leiderschap

Heb jij altijd al willen weten wat voor leider jij bent? Of wat jouw natuurlijke communicatiestijl is en hoe je dat het best in kunt zetten? Kom dan proeven aan het traineeprogramma van de Enexis Groep, het beste traineeprogramma van de Benelux 2015. Tijdens de workshop zullen we stilstaan bij jouw talenten, je leiderschapsstijl en je communicatiestijl, zodat jij jouw carrière een vliegende start kunt geven.

Meer informatie over Enexis?

Succesvol solliciteren

Je hebt je universitaire carriere met goed gevolgd afgerond, hoogste tijd om je eerste stappen te gaan zetten op de arbeidsmarkt en op zoek te gaan naar je eerste échte baan. Heb je eenmaal een leuke functie gevonden, dan wil je natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag komen maar dat is nog niet zo eenvoudig.

Solliciteren is een apart vak. Hoe stel je een goed CV op? Waar moet je allemaal op letten bij het schrijven van een overtuigende sollicitatiebrief? En eenmaal uitgenodigd, hoe zorg je ervoor dat je een verpletterende eerste indruk maakt?

Het antwoord op deze vragen krijg je tijdens de workshop solliciteren van Calco.

Meer informatie over Calco?