Organisaties per onderdeel:

Deelnemende Organisaties 2017

Het huidige bedrijvenoverzicht is van afgelopen jaar en bestaat enkel om u een goed beeld te geven van het deelnemende aanbod .

Driessen HRM

Cross Your Borders

Integrand

Underlined

Nederlands Instituut voor Psychologen

GORTcoaching

Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis

Berenschot

Strict Academy

GGz Breburg

The Search Company

Breinstein / Trainee.nl

Capgemini Consulting

Gastsprekers:

Jolanda Holwerda

Peter Achterberg

Sigrid van der Laan

Jolanda Holwerda is thoughtleader en expert op het gebied van vrouwelijk leiderschap. In 2007 heeft ze het tijdschrift Lof Magazine opgericht, met als doelgroep werkende moeders (en vaders). Ze wilde hun ambities in werk én gezin erkennen. In 2009 heeft Jolanda vanuit dit gedachtegoed Lof Academy opgericht, een bedrijf dat open en in-company trainingen aanbiedt.
In de (internationale) leiderschapstrainingen gaat Jolanda op zoek naar wat iemand drijft en helpt ze deelnemers hun authentieke leiderschap te vinden. Jolanda heeft de afgelopen tien jaar gewerkt aan het realiseren van een cultuurverandering in Nederland. Een cultuurverandering waarbij de combinatie werk en gezin meer vanzelfsprekend wordt voor man en vrouw, waarbij ook de doorstroom van vrouwen wordt bevorderd.
In 2011 heeft ze het boek “Vanuit je hart naar succes” geschreven, waarin ze afrekent met het ‘ambitieloze’ imago van werkende moeders. Het is de zoektocht van een werkende moeder, het avontuurlijke verhaal van een ondernemer en een managementboek over diversiteit gecombineerd. Als trainer, coach en moderator heeft Jolanda met honderden (top) vrouwen gewerkt aan het vinden van hun persoonlijke missie. Recentelijk is ze opgeleid als Yin-Yogadocent en is ze sinds 1 januari 2017 toegetreden als partner tot Perpetuum. Jolanda is een veelgevraagd nationaal- en internationaal spreker over het thema authentiek leiderschap.

Peter Achterberg staat bekent als humoristisch socioloog die verrassend uit de hoek komt. Laat je verrassen!

 

Als Noloc erkend loopbaancoach en teamtrainer ben ik gespecialiseerd in het werken met gedreven mensen die verschil willen maken met het werk dat zij doen.

Je ontdekt wat maakt dat je warm loopt voor je werk, waarvan je in de flow raakt, wat jou onderscheidend maakt ten opzichte van anderen en wat je te bieden hebt aan de organisatie en de wereld om je heen. Resultaat? Met meer plezier een baan die je op het lijf geschreven is.

Ik geloof erin dat mensen toppers worden wanneer zij op de juiste plek zitten, bij de organisatie waar zij verbinding mee voelen en door werk te doen waar zij ongelooflijk veel plezier in hebben.

In samenwerking met:

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

Deelnemende Studieverenigingen

Studievereniging Complex

Studievereniging POLIS

Studievereniging INPUT

Studievereniging Versot